Dopoledne ještě focení velké storky receptů pro Chuť, zase jsme si pochutnali. Opravdu dobré, a to netvrdím jenom já, slova uznání měla i foodstylistka Klára. Večer jsem si střihnul editorial do Chuti (aby to zase nebylo naposlední chvíli, jak občas slýchám a je to pravda) a pak jsem se trochu motal. Ale nebylo to panákem, zamotával jsem závitek. Jednoduchá věc. Naučili mě to s nití Kašpárek a Martha Stewart. Jenom jsem se zkušeností zase o level výš: stačí říct řezníkovi na co maso potřebujte a udělá za vás tu hlavní práci – dostanete na závitek plátky, které se dají zabalit. No, neobjevil jsem žádnou Ameriku, že jo. Ale dost mi to trvalo než jsem k tomu došel...
Tak tohle se mnou ochutnejte s příští Praktickou ženou. Dost dobré! |
Žádné komentáře:
Okomentovat
Díky za reakci :-)