KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


pondělí 8. října 2012

Jak vypadá uzavírka

Kajjka Hátleová už předvedla své mistrovství pletení pedigu, když jsme natočili dvě videa o tom JAK SE TO DĚLÁ. Sledovanost je úžasná, a přes několik technických nedostatků videa (no jo, zkoušíme to, ušíme se:-) ) jsme dostali i docela dobrou odezvu. Vždycky je lepší vidět jako se co dělá.
Když jsme s Kajjkou natáčeli pletení dračího vejce ve stylu amerických indiánů, už jsme si smlouvali další pokračování. To, co jsme nestihli natočit, byla uzavírka. Po ní ale pedigářky prahnou a je jich spousta (pedigářek i uzavírek). Tak jsme na dnešek smluvili další natáčení.
Kajjka v akci. Uvidíte ve videu o uzavírkách, které právě chystám :-) Jistě vám pomůže dokončit, co jste začaly (nebo i začali?)
Kajjka už doplétá třetí uzavírku. Kamera už nejede, ale její prsty jsou pořád tak rychlé.   Pavlína soustředěně Kajjku pozoruje. Nebere na lehkou váhu, že třeba jednou natočíme video ve stylu "nikdy jsem nepletla pedig a tak co teď s tím?" Ale znáte už Pavlínu, zkouší ráda a moc jí to baví. Tak možná... :-)
Tohle natáčení bylo pro mě zase poučné. Kajjka nabídla desítky možných uzavírek pro pedigářky, je jich tolik, že by mohla ukazovat do zítřka... a já zbaběle odmítal – na zpracování videa potřebuji víkend. Snad příště... Tak jsme to usmlouvali na další možné pokračování. Sakra, naše autorky miluju, chtějí ukázat co dovedou a poslat to dál... Pomoci čtenářkám. Vlastně jsou součástí našeho redakčního týmu!
Pokud vám unikla videa s Kajjkou, tak tady jsou:



Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)