Nic složitého, jenom mouka, vejce, cibule, česnek, pepř (ten si nachystejte bílý, pokud do toho půjdete taky), víno, vejce, vývar, slanina, housky, máslo, šunka, olej a sůl. A taky houby.
Recept napíšu až v pravý čas, ale už teď sklízím ovace jako zlatí olympionici, protože je to fakt bomba. Na někom jsem to musel přece ověřit, protože i když často platí, že co si navaříš, to si taky musíš sníst, objektivní pohled nezávislého pozorovatele (ochutnávače) je dost potřeba. Ne, že bych doporučoval nějakou šlichtu jenom proto, že jsem to vařil! Recepty, které tiskneme zkoušíme proto, aby čtenářky nekupovaly zajíce v pytli a měly jistotu, že se to povede... Tak co, máte chuť na houbové knedlíky? To až spustíte v kuchyni, budete slavit.
Tak jenom (zatím) malá ochutnávka z šéfredaktorovy kuchyně:
Finále. |
Žádné komentáře:
Okomentovat
Díky za reakci :-)