Co to tak asi je? |
Do experimentu se pustila Zuzana s vervou.
Recept máme ve velikonční Praktické ženě, který je právě na stáncích i v elektronických trafikách.
Když všechny ingredience dáte dohromady, ocitnete se před zásadním problémem. Protože hlavní součástí dezertu je tvaroh, je nutné nechat odkapat syrovátku. Má to být v chladu, takže pomůže lednice.
Ono se řekne lehce: dáme vykapat. Ale jak? Aby to mělo pak tvar a dezert nevypadat jako rozkydlý lívanec.
Když si to nerozmyslíte předem, a nemáte připravený třeba kořenáč a zapomněli jste si pořídit gázu, musíte improvizovat. Co je doma, to se počítá!
Takže už tu skrumáž na fotce začínáte rozklíčovávat?
Váza, utěrka, sítko, velký šálek na kafe, podšálek. Ten chlebník v pozadí už s naším destilačním přístrojem nesouvisí, jenom dělá křoví...
Když to všechno rozmontujete, vyleze vám nakonec tohhle:
Kouzlo je na světě. |
Tak se nebojte experimentovat. Odměnou je, že jste to dokázali a ještě si pochutnáte :-)
Paschu najdete na straně 67... |
Žádné komentáře:
Okomentovat
Díky za reakci :-)