KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


sobota 13. prosince 2014

Generální úklid

Nahlédněte do zákulisí redakce Praktické ženy. Šéfredaktor vyklízí kancelář.
No, na druhé fotce to vypadá, že se mi třese ruka, ale jenom jsem blbě zaostřil a ne všechno na chodbě je z mojí kanceláře (kousek přidala i redakce Vlasty). Na první fotce je ještě ibišek, který všichni obdivovali, vykukuje za sloupem, na poslední fotce už není. Jo, jde se mnou:-)

4 komentáře:

  1. Dobrý den..nevím, zda sem ještě chodíte, ale tiše doufám, že ano. Přiznám se, že novou koncepcí Praktické ženy, ale hlavně Holek v akci, jsem zklamaná. Holky v akci jsou samé rádoby vtipnosti, už na nich není ta dřívější pohoda. S prominutím z nich stříká komerce na všechny strany s heslem "hlavně být vidět". Po několika společných letech jsem tedy jak Praženu, tak Holky v akci opustila. Není člověk ten, aby se zavděčil lidem všem. Já bohužel patřím mezi ně, ale to se stává. Tak jsem Vám jen chtěla říct, jak dobře mi s Vámi všemi bylo a jak jsem vždycky jako první listovala na stránku s Albertem a Vašimi společnými "vylomeninami". Hodně štěstí a díky za vše:) Blanka

    OdpovědětVymazat
  2. Dobrý den, ta dveře jsem nakonec za sebou zavřel, a třebaže blog visí na síti, na webu časopisu už není. Není důvod. Ani doplňovat další texty na tento blog. O reakcích však vím. Děkuji Vám za společná léta strávená s Praktickou ženou i Holkami v akci. Myslím, že jste vystihla ten pocit, který byl jakýmsi nepaným mottem pro časopis i Holky: pohoda. Děkuji Vám za Vaše slova. Albert dál vyvádí vylomeniny a já se jim snažím čelit. Jde to obtížně, protože oba máme svoji hlavu. Krásné dny. LM

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle kancelář evidentně už generální úklid potřebovala. :) Já jsem přes realitní kancelář v Karviné kupovala nové pracovní prostory před dvěma lety a původní majitel mi tam taky nechal různé dárečky, takže jsme vyklízeli. Ale dělám taky v médiích, respektive v mediální agentuře jako externista, takže vím, že prostě člověk je těmi papíry zavalený tak nějak konstantně.

    OdpovědětVymazat
  4. Našel jsem Mr. Pedro na blogu od někoho, kdo ho doporučuje každému, kdo hledá půjčku. Byl jsem tak nadšený a motivovaný být v této pozici finanční svobody, protože moje rodina hladověla, oslovil jsem pana Mr. Pedro v žádosti, kterou jsem mu řekl, můj životní příběh o finanční situaci, pošle mi formulář žádosti, abych vyplnil své údaje, což jsem udělal, poté, co mi poslal smlouvu o půjčce, předal jsem ji svému právníkovi k vyřízení podívejte se a poraďte mi jak dál. Podepsal jsem smlouvu o půjčce poté, co byla moje půjčka schválena před několika hodinami, banka mě kontaktuje ohledně převodu prostředků a poplatků, které musím uhradit na přepážce banky. bylo velmi příjemné pracovat s panem Pedrem a velmi mu děkuji za pomoc, kterou mi poskytl a která opravdu pomohla mé rodině hladovět. Kontaktujte prosím Mr. Pedro na e-mailu: pedroloanss@gmail.com, protože je vždy zaneprázdněn, ale mají s ním také dalšího profesionálního spoluhráče.

    OdpovědětVymazat

Díky za reakci :-)