KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


pátek 17. května 2013

Hlava děravá a dva tituly

Je to tak, vypadám jako macecha, vynechal jsem pochlubení, že jsou na stáncích hned dva tituly. Tak to napravuji, a sám sebe kárám :–)
Tak hlavně – i když je to nošení dříví do lesa – nová Praktická žena už je taky na stánku. Doporučuju dveřní zarážku (vidíte na titulu), malování savem (to si otevřete všechna okna, ale je to efektní) nebo ochutnejte obří krevety se zeleninou, které jsem taky ochutnal podle našeho receptu. I v tomhle čísle je spousta fajnovejch nápadů na tvoření. A taky nádherný dort naší nové autorky z Konkurzu (je tam krok za krokem). A taky patchworkové prostírání redaktorky téhle stránky, Kateřiny. Takže klasika na stáncích nebo v elektronických trafikách – publero.com a floowie.com Přeju příjemný víkend a příjemné chvíle s Praktickou ženou.


A taky je tu jedna souputnice Praktické ženy, Šikovná máma už má své stálé čtenářky a zájem o ni roste. Tentokrát jsme věnovali celou Šikovnou mámu HÁČKOVÁNÍ a pro ty, které začínají jsme zařadili i malou školičku háčkování. Pomůže i pro osvěžení, pokud vám něco vypadlo z hlavy. Znám to, a vy asi taky, najednou máte nějaké pochybnosti jak se to dělá, třebaže jste to zvládali. Hlava někdy klame a trochu nás drží v šachu. Tak malé připomenutí se vždycky hodí, že jo?!


Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)