KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


pátek 17. října 2014

Redakční souboj Pavlíny s Janou a Jany s Pavlínou

Když jsme v čísle 10, říjnového, které vždycky vychází v září ( :-)) vyhlásili první redakční souboj, byli jsme zvědaví, jestli budou zvědavé i čtenářky na to, co tvoří redaktorky jejich časopisu.
A jakmile vyšly "nosálové" začaly se na našem webu objevovat hlasy. Pořád se to točilo tak kolem 50 na 50 a vypadalo to na plichtu.
Nosálové na stáncích vyčnívali z řady titulů, i když mám zkušenost, že Praktickou ženu spíše zavalují jiné časopisy a vykukuje snad jenom logo.

Historicky první redakční kreativní souboj mezi Janou a Pavlínou.
A když se objevilo nové číslo Praktické ženy, tak jsem se podíval co stojí za tím výsledkem, že mají obě po adesáti procentech hlasů. Na to, že šlo o novinku na našich stránkách a ještě s tím bylo spojeno hlasování na webu si souboj vedl skvěle. Jana z něho vyšla z 1169 hlasy a Pavlína nezůstala pozadu – také od čtenářek získala 1169 hlasů. Dost dobré skóre. Hlasujícím děkuji, že se zapojili do naší nové hry. A už je tu další kolo. "Muchomůrkové" číslo přináší téma souboje: ŠIŠKY. Co s nimi Jana s Pavlínou provedly?
Muchomůrková Praktická žena, celá už se ponořila do předvánočního tvoření a Vánoc.
Téma je o šiškách. Jana i Pavlína opět bojují o vaše hlasy.
Po pár dnech je jasné, že příznivci Jany i Pavlíny se přetahují. Jedno má navrch Jana, pak se zase trochu vepředu Pavlína. Zdá se, že je to zase vyrovnaný souboj. A jsme rádi, že vás tahle hra také baví.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)