KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


úterý 1. ledna 2013

2013

Přání a přání a přání. O silvestru jsem si přál, aby mi z bujaré oslavy na ulici nepřistál v okně nějaký ten posel radosti, pak jsem se chvíli koukal na druhou stranu, a přál si to samé a taky, aby někdo neustřelil Žižkovi hlavu z té samé radosti, že  starý rok odešel a nový je tady.
Taky jsem si přál, aby ten rambajz Albert ustál a nepolknul něco horšího než pecku z broskve. Ale chlapec má dost pevné nervy, i když je pořád na dietě.
Tak si tady na tom místě ještě vyřídím osobní vzkazy:
Všem, kdo nakouknou do toho koutku, kde si šéfredaktor zaznamenává drobnosti ze života i života redakce, přeju POHODU, ZDRAVÍ A TAKY ČAS NA TVOŘENÍ. A TAKY CO NEJVÍC DOBRÝCH ZPRÁV!
A to samé přeju i čtenářkám, čtenářům, autorkám i autorům a všem příznivcům i kamarádům Praktické ženy.
A taky všem, které si oblíbily a kteří si oblíbili naší facebookovou stránku HOLKY V AKCI. A sedmi redaktorkám téhle facebookové stránky, které se jí věnují ve svém volném čase. Když jsme s tím začínali, nikdo netušil, jaký budou mít HOLKY V AKCI úspěch.
A taky všem čtenářkám, které našly odvahu zkusit konkurz na nové autorky Praktické ženy. Ve finále je vždycky jenom jedna vítězka, ale těch zúčastněných pokaždé stovky. A vždycky je dost těžké vybírat...
A taky přeju i Janě a Pavlíně, aby měly pořád skvělé nápady, které baví čtenářky. Zuzaně i Pepovi, aby se dočkali lepšího vybavení a mohli dělal ještě větší grafická kouzla. A...
No, prostě říkám, že je fajn být v tak příjemné společnosti.

PF 2013

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)