KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


sobota 8. září 2012

Fotky o fotce

Točí se filmy o filmu, proč bych nemohl přidat fotky o fotce. Aneb jak jsme fotili renovovaný stolek s receptem na desce. Výslednou fotku znáte z Praktické ženy, která vyšla 6. září.
Napřed se koná malá porada (která se může i protáhnout), pak si rozdělíte úkoly, dohodnete data a hodiny, kdy všechno vypukne. Pak objedete několik obchodů a vybíráte věci, které jsou na fotce podstatným detailem, ale všechno jenom dokreslují, nemají na sebe poutat hlavní pozornost. Prostě něco jako sboristky v křoví nemají převálcovat sólistu.
Pak to všechno svezete na jedno místo – když nemáte k dispozici studio a velký štáb lidí, kteří všechno nachystají, tak prostě někoho ukecáte, aby půjčil byt, zahradu i kůlnu (jo, už jsme to tady taky měli). Zazvoníte, pozdravíte a pak vrazíte do prostoru a odklidíte všechno, co pro fotku není potřeba :-)
A začnete stavět scénu.
Už víte, že jsem taky přiložil ruku k dílu. Ostatně je to chlapská práce. Ostatní si dirigovaly Zuzka s Pavlínou a Terezou :-)))
Podlaha je natolik výrazná, že je potřeba položit novou. Alespoň takový kus, aby nebylo vidět, že to  není pravá podlaha :-)

Tak je už všechno na místě? Pavlína ještě zvedne z podlahy pár snítek...

Zuzana s Terezou si upřesňují, jak má fotka vypadat.

Pavlína ještě upravila jablíčka v košíku, aby vypadala líp...

Hotovo...

Hotovo! Ten bordel v popředí mojí fotky nebude vidět... :-) Tak zmáčknout několikrát profesionální spoušť a ještě jeden záběr a pak tu spoušť dát zase dohromady, aby se z toho zase stal útulný byt.
A teď si můžete porovnat tyhle fotky s výsledkem v časopise. Myslím, že to stálo za všechno to hemžení.
Poděkování patří obyvatelům toho příjemného pokoje, kteří nás nevyhnali, když spatřili všechno haraburdí, co jsme k nim přivlíkli. A decentně se drželi v ústraní... :-)










Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)