KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


pátek 7. září 2012

Šikovná máma se vrací!

V redakci vzniká kromě Praktické ženy i spousta jiný věcí. Však to znáte z našeho webu. Potřebovali bychom tak 48 hodin, aby měl den a my stihli nabídnout všechno, co máme v plánu. Ale daří se s časem ten boj stejně zvládat. A Šikovná máma, což je speciál, už si taky našel čtenářky.
Jednoduché návody, jak si poradit, jak zabavit děti a jak s dětmi tvořit – to je Šikovná máma. A jak si udělat něco jenom pro sebe a něco třeba uvařit pro celou rodinu – to jae taky Šikovná máma. Obvykle je tenhle speciál na stáncích skoro dva měsíce, ale pak přijde den, kdy už tam není. A přicházejí maily, zvoní telefon.
V poště mi přistály i maily ze Slovenska (Praktická žena tam má své čtenářky),  že se na speciál moc těší, ale, že ho nikde nekoupí. Nekoupí, protože na Slovensku není v distribuci. Ale i čtenářky v Česku se s letním speciálem nějak minuly.
Tak vyhlašuju konec trápení!
Pokud máte ještě chuť (byť léto balí kufry a odlétá na jih), budete mít možnost si Šikovnou mámu stáhnout ve formátu PDF z našeho webu.  Kdo si vybírá v návodech na stažení, je v obraze. Dají se tisknout. Celé nebo jen část. Dají se prohlížet na obrazovce počítače...
A to bude možné i se Šikovnou mámou.
Dneska jsme s grafikem Pepou zvládli připravit letní Šikovnou mámu. Říkám zvládli, ale já jsem jenom poznamenal pár věcí k věci, řekl co chci a co si představuji a jak si to představuji a Pepa to do puntíku udělal. Už je to nachystáno, tak ještě připravíme (stejným modelem) jarní speciál a čekám, že by se to obě Šikovné mámy měly objevit na webu www.praktickazena.cz už příští týden. Chce to dotáhnout jen pár organizačních detailů :-) To se dá zvládnout.
Pro přátele na Slovensku: internet nezná hranice a pokud budete mít chuť, můžete Šikovnou mámu konečně taky mít. Jistě, jsou to sezonní speciály, takže nepředpokládám, že si budete v prosinci zdobit slamák. Ale dost nápadů je víc časově univerzálnějších, takže se hodí. Třeba do zásoby... :-)
No snad vám příště na stánku Šikovná máma neunikne. Jo, chystáme další...

Prázdniny v říjnu? Proč ne?! Třeba se vám něco šikne, když jste  Šikovnou mámu na stáncích nenašli.  Polštář se žabí princeznou může potěšit děti i teď... Ostatně, pamatuju se na knížku Dva roky prázdnin. To byl sen... :-)



Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)