KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


pondělí 26. listopadu 2012

Instalace Praktické ženy

Nachomýtnul jsem se právě včas k akci a foťák byl u toho. Právě dneska instalují Praktickou ženu!
Když vcházíte do budovy, kde sídlí všechny redakce Sanomy, padne vám do oka přehlídka titulních stránek časopisů, které v patrech na vámi chystají redakce pro svoje čtenáře. A mezi nima nemůže chybět, a taky nechybí, Praktická žena.  Jako bychom to měli smluvené, právě se chystala instalace velice úspěšného titulu (a celého čísla) – hádejte koho...

Rám ještě není úplně dokončený, ale ten titul je dokonalý. Promiňte mi tu neskromnost. Bude nám právem dělat reklamu při vstupu. Losí věnec měl úspěch u čtenářek natolik, že se po něm na stáncích jenom zaprášilo a také na naší facebookové stránce Holky v akci. Fakt nekecám, mrkněte se – www.facebook.com/holkyvakci.
K té fotce na titulu: Josefína, která věnec s losem drží vydržela asi tak tři fotky. Napřed pózovala, pak udělala, co chtěla a s naprostým klidem řekla: "To stačí!" A měla pravdu! Dětský instinkt je tak přímočarý i ve své nesmlouvavosti. My bychom ještě dumali a zkoušeli a zkoušeli, ona už věděla. Nebylo už prostě co řešit. Titulní fotka je ta poslední z oněch tří. A je prostě skvělá!




Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)