KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


úterý 13. listopadu 2012

Osobní nasazení

Tak máme všechno nafoceno do dvojčísla, pochvalovala si Zuzana. Teď to všechno jenom zalomit, popsat a poslat ke čtenářkám. Čas se nám krátí, na Mikuláše už budou mít čtenářky dvojčíslo v ruce...
Už víte, že se do všeho pouštíme s vervou a s plným nasazením. Tentokrát to došlo až tak daleko, že se musel i šéfredaktor ukázat. Tedy ukázat nohy :-)
No tohle asi přežijete, milé čtenářky, takže jsem nejprve složil kus podlahy, která si občas na našich fotkách zahraje (je to takové efektivní využití jedné investice):
Tohle je za trest? Kdepak, jenom skládám podlahu...
A pak už jsme fotili. Nejde o šéfredaktorovy nohy, ale v čem jsou... Nachystali jsme pro dvojčíslo fígle na to jak si uplést ponožky a to dokonce na jedné jehlici...  V rámci úsporného balíčku (ty jsou dneska docela ve fóru) jsme škrtli položku na profesionální modely a modelky a zafušovali jsme do modelingu sami...
Z téhle fotky v časopise uvidíte jenom to podstatné. 
A zatímco část redakce se snažila úplně neznemožnit, další parta si užívala poněkud decentněji:
Jana s Denisou si hrály s medvídky. Ten medvídek je Vlastík, jak ho autorka ušila, ale Janě připadal Vlastíkův obličej natolik dívčí, že se z Vlastíka stala medvědice. Tohle nám asi autorka Vlastíka dlouho nezapomene, ale nakonec k proměně svolila s tím, že až se jí Vlastík vrátí domů, sundá tu holčičí parádu a zase bude Vlastíkem.
Jako bychom se smluvili, Holky na naší facebookové stránce se vytasily se šitím medvědů taky. O chlup dřív, ale já jsem jim to nevykecal :-) Vlastík je jedním ze spousty medvědů, které má Jana strašně ráda (nejen jako téma na tvoření), takže budeme mít medvídky a medvědy všemi možnými technikami. Víc už ale fakt uvidíte ve dvojčísle na Mikuláše.

2 komentáře:

  1. Jůůůů, už se těším na ty fusekle!!!! Ty doma pletené jsou nejteplejší! Jsem zvědavá na to pletení na jedné jehlici, já to tedy vzdala, protože při sešívání vznikne šev a ten moc příjemný fakt není. Já pletu ponožky na krátkých jehlicích a tam sešívání odpadá, takže odpadá i zmiňovaný nepříjemný šev. Už se moc na vánoční zimní dvojčíslo těším... Blanka D.

    OdpovědětVymazat
  2. :-))) To jsou ale nádherné fotky. Je vidět ta bezva atmosféra při které časopis vzniká. Není pak divu, že je měsíc od měsíce lepší a lepší. I já už se moc těším na nové číslo! Iveta

    OdpovědětVymazat

Díky za reakci :-)