KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


úterý 27. listopadu 2012

10101

Čísla oboustranně čitelná se mi líbí, mám z nich chvilkově dobrý pocit a když mi padnou oči na digitální hodiny s oboustranně čitelný časem, říkám tomu zázračný čas.
Máme ho šanci vidět a prožít pokud hodiny ukazují 00:00 a pak 1:01... 8:08, 9:09... 15:51 je poslední takový, pak je pauza, protože 16:61 neexistuje, ale všechno se napravuje úderem osmé večer. Tuhle se mi moje zalíbení v souměrnosti a oboustranném čtení času vymstilo. Ráno jsem se probral, otevřel oči a spatřil červený nápis na stropě – SOS. Chvilka zděšení, pak už vytřeštěné oči předávaly mozku správnou informaci Digitální budík kreslí paprskem na strop čas, takže žádné volání o pomoc shůry, ale normálních 5:05...
No, tahle ranní úvaha je o čísle, které jsem zaregistroval včera na facebookové stránce Praktické ženy HOLKY V AKCI – 10101 je počet fanynek a fanoušků, kterým se naše stránka líbí.
Příjemné zjištění, že máme tolik příznivců, které baví tvořit. Kouzelné číslo. Ale už je minulostí, teď už se změnilo na 10 108... :-))

3 komentáře:

  1. To,že se nám zjevují takové kombinace,není náhoda.Jsou to vzkazy,nebo upozornění.Kukněte na knížku Léčení s naděly od Doreeen Virute:-))))
    Hezký den přeje Lida

    OdpovědětVymazat
  2. Díky Lído za tip, já to tak vážně neberu. Jenom mi to přišlo zajímavé.

    OdpovědětVymazat

Díky za reakci :-)