KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


středa 5. prosince 2012

Medvědí detektivka

Vychází dvojčíslo Praktické ženy s kouzelným medvědem na titulu. Padl mi do oka hned, jak jsem ho spatřil. Snad padne do oka i čtenářkám.
Chvíli se v redakci méďa ohřál, užil si focení, a pak už ho čekala cesta zpátky k autorce Aleně Gondekové. Vydal cestou s trochu dehonestujícím označení "balík do ruky", pošta službu "medvěd do ruky" nenabízí, byť jde o skutečného medvěda do ruky. Jenomže pak jsme začali trnout.  Vypadalo to spíše na poštovní medvědí službu. Paní Alena na mail, že medvěda posíláme odpověděla, že medvěda nemá, tak co se jako stalo. Začali jsme pátrat. Medvěd odešel, došel na místo určení a pak nejspíš zmizel. Paní Alena pak napsala, že medvěda pořád nemá, jenom oznámení, že si ho má vyzvednout, ale že na poště není.
Také jsme se dobrali zjištění, že medvěd na poštu došel, ale není. Utekl někam do lesů nebo co? Kolegyně Jana trnula a opatrně sdělovala nulový pohyb medvěda, který je neznámo kde. Já si sumíroval v hlavě omluvu autorce a taktický plán jak z vyrvat medvěda z drápů pošty. Zbytečně.
Dneska přišel mail: medvěd je na světě!
Všem se ulevilo. A navíc máme další zkušenost: i balík do ruky se může toulat, než ho dostanete do ruky.
Zimní dvojčíslo právě vyšlo.
Tulák se nakonec vrátil domů.

1 komentář:

  1. ..v předvánočním čase se tomu ani nedivím,že je na poštách chaos a kde co se zatoulá.Ale pak by taky pošta měla vracet něco z toho,co si připlácíme za jejich služby,když s tím máme potom ještě další výdaje.Hlavně že už je ve svém brlohu:-)))
    Lida

    OdpovědětVymazat

Díky za reakci :-)