KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


úterý 27. května 2014

Dneska je zase chuťový den

Dneska posíláme do tiskárny fungl nové číslo časopisu Chuť a styl. A jak si tak pročítáme stránky, tu a tam objevíme něco dosud neobjeveného.
Oči hledají drobné chybky, které se nějakým záhadným způsobem vyjevují až teď. A to už texty četlo po sobě několik lidí! A tak čistíme, dopilováváme. A čas se krátí. Hlavně to musí být perfektní, aby si čtenářky užily.
A zároveň už máme rozjeté další číslo.
Včera jsme byli se Zuzanou vypůjčit sklenice na příští focení. Jsou obchody, kde jsou vstřícní a  my tak můžeme obměňovat nádobí aniž bychom museli mít fundus jako barrandovské ateliéry.
Povídám: "Cvaknu tě, jak se probíráš nádobím, ať to máme zdokumentované!"
Zuzka: "Jo, aspoň to bude jiná fotka než moje kuchyně."
A hádejte, jak to dopadlo.
Napůjčovali jsme v SuperStore a žádnou fotku nemám.
Protože jsme se soustředili na další akci  nákup surovin na dnešní focení.
Holky daly dohromady seznam, co všechno musíme mít a vypadalo to jako rodinný nákup. Tlačil jsem vozík a Zuzana ukazovala. Ještě tohle, ještě támhleto.  Provoz jako na dálnici.
Tak to máme! oddechli jsme si.
Tady je důkaz: taková malá účtenka  :-)
Tohle všechno svaříme. Vyzkoušíme další ingredienci a tři recepty slavných kuchařů. To čtenářky baví. A taky se mohou rozhodnout líp, jestli do něčeho podobného půjdou.

Dneska jsme se rozdělili.  Zuzana s Bárou a Terezou se rozloží zase u Zuzky v kuchyni, budou vařit, ochutnávat, fotit. Já s Táňou pohlídáme redakční krb. Tedy doladíme poslední stránky Chutě a stylu a šup s tím do tiskárny.
Už se můžete těšit.
Už se můžeme těšit.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)