KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


úterý 6. května 2014

Jen pár hodin

Už je to tak, jen pár hodin zbývá a nové číslo Praktické ženy naposledy prolistuju, že je všechno v pořádku, šoupnu do obálky a pošlu do tiskárny.
Pak to samé ještě udělám se Šikovnou kuchařkou, speciálem Chutě a stylu. Moc nás dneska v redakci nebude. Část líčí na lýko, Pavlína zase tají co z toho umotá, ale vypadá to na zajímavý projekt, Zuzana se rozparádí v kuchyni, abyste v další Praktické ženě sdíleli její experimentální výtvor (a tuším dobře, že si bere na paškál meloun), pak se ještě zastaví v ateliéru Alenky Hrbkové, který zase obsadila Táňa – rozjíždíme další focení do další Chutě a stylu. Jo, nová Chuť a styl! Už jsem dostal do ruky signální výtisk, čtenářky si to užijí už zítra. Ve středu!  Ve čtvrtek je státní svátek, takže na Chuť a styl budete mít dost času nejenom k prolistování! Zítra u stánků!
Už si zvykáte na tyhle nestylizované momentky z počítače. Ve skutečnosti titulka vypadá mnohem lépe. Mimochodem, ty cupcaky jsou skvělé! Ochutnal jsem při chocení. Ty v pohodě stihnete udělat mamince ke svátku – druhá květnová neděle je přece Den matek...

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)