KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


neděle 3. března 2013

Nové téma konkurzu startuje

Sobotu jsem totálně prolenošil, vlastně dost dílem i prospal. Mozek prostě nechtěl na nic myslet. Ale teď už jsem si střihnul pracovní neděli.
Na webu už je vyhlášený nový konkurz na novou autorku. Je skvělé vědět, že je kolik čtenářek, které rády ukáží své tvoření. A teď to bude první výročí našeho konkurzu, sakra to to letí. Napadá mě, že k tomu něco nachystáme. Zatím neprozradím.



Takhle to vždycky začíná. Na webu se pak začínají objevovat první vlaštovky, to trvá týden, pak je dva tři dny menší odmlka a když má konkurz končit, tak nestačím přidávat fotky. V den uzávěrky je to docela velká dávka. Já taky nechávám spoustu věcí na poslední chvíli :-) A když už je konkurz uzavřený, je to půlnoc, která rozhoduje, tak ještě ráno, hned jak mě Albert probudí a projdeme si ranní pocházkovou trasu (v šest nebo v sedm, podle toho, jak je Albert umanutý a má potřebu).  Přidám poslední došlé fotky a vyrážím do redakce, protože je den D a vybíráme. Už to nejde dál prodlužovat, protože mezi vyhlášením výsledků v časopise je mezičas dokončení čísla a tiskárna s distribucí. jsme napnutí stejně jako čtenářky, jak bude nové číslo vypadat! 
A pak to takhle někdy končí:

Věra Kosová ze Stříbra to u nás vyhrála s háčkovaným budíkem, který sice jak ani nepostřehnete nemá ručičky, ale v konkurenci ostatních nápadů v březnové Praktické ženě nakonec vyhrál prestižní umístění na titulu. Znáte jiný časopis, který ukáže vaši práci takhle? (Jo, pomohl jsem si parafrází sloganu mnohem silnější firmy :–), ale je to pravda!)




1 komentář:

  1. Konkurzy jsou mozna zajimave, ale "vitezne" vyrobky jsou absolutne silene.. aspon ty, kde pani sezene co nejvic hlasu od sousedek, aby zvitezila ona.. a s tematem to ma pramalo spolecneho, napr. kvetiny a z kvetinove latky usije obycejne polstare.. nebo tema voda a usije tasku k vode.. no fakt katastrofa. a proc ma PZ tolik reklam?? a proc je tam tolik balastu - nabytek, kosmetika.. na to jsou prece jine casopisy!

    OdpovědětVymazat

Díky za reakci :-)