KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


pátek 17. srpna 2012

Etapové manévry hracího stolku

Někdy je to potřeba. Teda, skoro pořád. Něco někom přesouváme, a přitom to mění vizáž nebo dokonce i identitu. Stolek, který hraje hlavní roli v říjnové Praktické ženě, která jako klasicky vyjde v září, si cestování docela užil.
Hledali jsme dlouho stolek, kterému dáme novou podobu, až se Zuzana smířila s tím, že stolek z balkonu vydá. A ještě ukecala tatínka, aby mu udělal generální opravu (moc děkuju za pomoc.
1 etapa:
Stolek vyráží na sever za Prahu. Josefína s Honzou si tam zahráli na řemeslníky a stolek dopucovali.
2. etapa:
Stolek se vrací domů, ale zůstává v garáži.
3. etapa:
Zase cesta do redakce!
4. etapa:
Pavlína si odváží stolek zase za Prahu, aby mu dala nový kabát.
5. etapa:
Stolek se vrací do redakce a všichni jsme s výsledkem spokojeni. Že to neukážu, je snad jasné.
6. etapa:
Stolek se přesouvá za Prahu k fotografce Tereze. A první fotky si stolek užívá. Jenomže nám se to v redakci nelíbí. Takhle to nemůžeme ukázat čtenářkám. Budeme fotit znova, souhlasím. Někdy se věci prostě hned na poprvé nepovedou. Tohle znají všichni, kdo se dopouští kreativního tvoření. Někdy to vyjde, někdy je to super a někdy to vyhodíme. Na nepovedených fotkách jsme zjistili, že stolek není dokonalý.
Musíme mu natřít i nohy!
Kdo to udělá? Ptám se na "krizové" poradě, protože se blíží uzávěrka a moc času nemáme.
Téměř je jasné, kdo to bude. Všichni to v ten moment víme.  Dík za důvěru! U focení budu a nemám s natíráním problémy. JO, proč by šéfredaktor kreativního časopisu nemohl taky máknout, že jo?! tak jsem se s tím popasoval :-)
7. etapa:
Stolek je pořád u fotografky Terezy, fotky už máme v redakci.  A jsme spokojeni. Doufám, že naše čtenářky budou taky. Tohle děláme přece proto, že je baví a inspiruje Praktická žena.
Malý dovětek (stolková anabáze nekončí): Pak stolek ještě čeká přesun zpátky na balkon, kde má své místo a až zase u něho se Zuzanou budeme vymýšlet další zbrklosti (to je můj pracovní název pro věci, kdy všichni v redakci jsou do věci namočeni) bude nám připomínat, že to nebude sranda. Ale my si ten hukot užíváme jako s tím stolkem. Tak proč takové věci nepodnikat znova, když vás to baví, naše čtenářky, a nás taky.
Ale to zjistím až, když vyjde 6. září Praktická žena. Tak si stolek zahraje.




Etapový závod stolku...


Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)