KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


sobota 25. srpna 2012

Ranní setkání třetího druhu

Nečekejte, že bych tady mluvil o ufonech. Ale, když vyrazíme s Albertem na ranní vycházku, je vidět spousta věcí. Už proto, že se jen tak loudáme, pokud si zrovna Albert neusmyslí, že vyplaší holuby na chodníku.
Tak si prohlížím domy, detaily na fasádách a vlastně ještě v prázdných ulicích se rozhlížím. A sem tam něco cvaknu. Výhoda digitálu. Může sloužit i jako zápisník. Tak jsem už několikrát okukoval jednu výlohu a dneska tu máme úlovek.
Když se podíváte pozorněji, tak vidíte, že ta lampa je z PET lahví. Kreativní inspirace, ostatně říká se tomu PET Art. Veronika Richterová z petek dělá kaktusy, pavouky i lustry. Loni vystavovala přetvořené petky na zámku v Pardubicích, pár let předtím v Praze v Rytířské ulici. Bylo na co coukat, to jsem teda koukal...
Tuhle jsme se s kolegou Zbyňkem ze Sanomy bavili o tom, v čem všem redakčně jedeme. A padla i zmínka o PET lahvích. Nějak se mu nechtělo věřit, že to, co denně sešlapává a hází do tříděného odpadu můžete taky sloužit k něčemu takovému jako je tvoření. Tak teď má důkaz. :-))))

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)