KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


pondělí 29. října 2012

Dneska si to užijeme, hádám...

Je to taková sázka do loterie, vždycky, když máme poslat nové číslo do tiskárny, hádám, zda všechno klapne.
Klapne, protože musí, ale je to něco jako když se řítíte na kole z kopce a víte, že dole musíte vybrat zatáčku... Všechno už je kompletní, a přece ještě budeme ladit poslední detaily, aby se čtenářkám časopis pořád líbil a pořád byl k užitku. O čem to bude? Příprava na Vánoce. Tak brzo? No, tak brzo to není, když uvážíte, že všechno potřebuje nějaký ten čas na přípravu, nachystání, tvoření.
A zatímco dneska prosincová Praktická žena odchází do tiskárny, už ve čtvrtek se na stáncích objeví perníkový speciál ŠIKOVNÁ MÁMA. Už se těším, těšíte se taky?
Tak na to kolo právě sedám a vyrážím, držte nám palce.
:-)

2 komentáře:

  1. Vánoc není nikdy dost - já se na ně chystám už od léta. Pletu košíky a dekorace z papíru a stále se snažím vymýšlet něco nového a právě na vánoce je toho vždy nejvíc.
    Na Praktickou ženu vánoční se už moc těším - jste to takový mršky, protože do seznamu na co se můžeme těšit příště nevkládáte obrázky, ale jen body a o to víc nás napínáte a my se o to víc necháme překvapit. Ale myslím si, že nás zase nezklamete, že si každá najdeme to svoje... Blanka D.

    OdpovědětVymazat
  2. Blanko, dík! Jsme napnutí co bude příště stejně jako Vy, tak proč si to pořádně neužít :-)

    OdpovědětVymazat

Díky za reakci :-)