KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


pátek 5. října 2012

Redakce v terénu

Jak jsem říkal ráno, chystali jsme si den plný tvoření, zkoušení a vlastně i pohody, protože nám práce vždycky pěkně odsejpá, víme přesně, co čtenářkám předkládáme, protože jsme tvůrci, i očití svědci.
Den začal docela vesele – Zuzaně chyběla hladká mouka. Což pro recept, který chtěla vyzkoušet, byla dost podstatná položka. Kdo to má asi tak vyřešit? Že jo?!
Pavlína měla zpoždění, protože vyzvedávala vychytávku na tvoření, o které nejspíše vznikne další naše homevideo, ale každopádně dvoustránka.
Skočit do obchodu pro mouku není nic složitého, ani hrdinství. Všichni víte jak kilo mouky vypadá, ta fotka mě napadla, když jsem foťák našátral v kapse.
Sotva Zuzka zadělala na těsto, už to začalo vonět. Pak jsem byl povolán těsto umíchat. Dobrá práce pro namíchnutého šéfredaktora :-)))
A už šlo všechno jako na drátku.
Pavlína si lepila cosi na zeď. To, co stvořila předvedeme už v Praktické ženě, která vyjde začátkem listopadu. Pak plynule přešla k vychytávce, kterou ještě neprozradím. Takže jsme chvíli dělali kravál, všude pořád voněl Zuzančin pečený pokus, chvíli jsme fotili, a taky natáčeli.  S Pavlínou jsme velice rychle přišli na to jak se půjčený přístroj ovládá, ale pak jsme při úklidu našli matku a pátrali odkud tak asi mohla vypadnout. Nakonec jsme její místo našli, malá chybka nám úmysly nepřekazila :-)))
Nejspíš uhodnete, co to bude, ale jak to vypadá, to odhalíme až v listopadu.
Tereza se Zuzanou v akci. Pečení krok za krokem...
Už to vypadá slibně... A moc to voní! Tentokrát je Zuzana v klidu, protože tuhle partii nenatáčím :-)
Za tou deskou je Pavlína s úžasnou vychytávkou. Trochu hlučnější, ale tyčový mixer taky dělá  docela pěkné zvuky, to jistě znáte :-))
Pavlína v akci.  Možná už tušíte víc...
Tady už Pavlína uklízí poslední zbytek pilin. Můžu prozradit, že budeme vyřezávat. To už vám určitě došlo :-)






Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)