KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


pondělí 1. října 2012

Tohle musíte taky vidět – dýňová nadílka

Tyhle maily miluju. Když dostanu nějakou zprávu, že se někomu něco povedlo, mám taky radost. A zatímco už v redakci zdobíme stromeček a balíme dárky, venku řádí začátek podzimu a s ním se sklízejí i dýně.
Alena z Hlinska mi napsala: "Vypěstovala jsem (poprvé) velkou dýni, takže byla dýňová polévka, mňam...kompot, buchta... a nádherně vyřezaná dýně."
Alena má pravdu. Tak vám její dílo představím. Nejenom, že Alena je šikovná skvělá ženská a báječná kamarádka (i Praktické ženy), ale také patronka Alberta. Toho Alberta, kterého znáte z fotky na editorialu Praktické ženy. Alena se stará o Aňu a Eli. Aňa je máma Alberta, ale když přijdeme s Albertem na návštěvu, tak si hlavní slovo bere jeho babička Eli a čubrním, jak dokáže toho rošťáka srovnat.
Ale to jsem se jenom nějak rozmluvil. Podívejte se na ty dýně. Jsou skvělé! A neberte to jako protekci :-) Je to prostě moc hezké!




Když do dýně dáte svíčku, musí to vypadat za tmy báječně. Dýni vyřezávala Alenčina snacha Jana, Alenka kuchtila a kuchtila a fotila.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)