KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


čtvrtek 14. února 2013

Elektronicky, interaktivně a pořád je to Praktická žena!

Titulní stránku vám tady ukážu už potřetí, protože se s ní pojí novinka, že si můžete časopis koupit tak v elektronických trafikách publero.com a floowie.com.
Kdo rád experimentuje, objeví rychle, že stačí přejet myší po stránce, kterou má na obrazovce počítač a kurzor prozradí, že jsou některá místa způsobilá ke kliknutí... Využili jsme možnosti techniky a tak stačí kliknout na čísla, která odkazují na Blok návodů v zadní části časopisu a rovnou se vám otevře stránka s patřičným návodem. Stejně svěže se dostanete ke stoprocentním předlohám, a "íčkům", což jsou další návody doprovázející tištěnou Praktickou ženu. Rychle se dostanete i na náš web, místo, které doporučujeme, jenom ne na tenhle blog – na to jsem nějak ve chvatu událostí zapomněl :–(
A když si nalistujete stránku s palačinkami, najdete tam video. Kdybych uměl skládat muziku, jo, kde jsou ty časy, kdy jsem tahal harmoniku do souboru Dalibor pana Vlasáka v Krči..., tak bych vám k tomu tvoření mohl přidat na stránky ještě hudební kulisu :–)) Ale nebojte se, harmonika je na půdě, tříčtvrtky taky a nehodlám vás děsit nějakou neumělou kakofonií.
Prostě celé elektronické vydání Praktické ženy funguje stejně, jako když kliknete na obrázek titulní stránky Praktické ženy:
Tak si s námi užívejte tuhle vymoženost. Hlavně už si mohou počíst naše čtenářky v cizině, ke kterým se tištěný časopis dostával dosud příliš obtížně.  A jak tak občas sleduju mapu, kde sleduje tenhle blog :–), vím, že už se sem dneska mrkly čtenářky (možná mrkli i čtenáři) nejenom ze Slovenska, ale Spojených států, Ruska, Ukrajiny a Německa...



Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)