KOLIK ČASU ZBÝVÁ DO PŘÍŠTÍ PRAKTICKÉ ŽENY


čtvrtek 14. února 2013

Tak vypuknul Valentýn

My jsme ho stihli trochu navodit už v zimním dvojčísle, protože upřímně, k čemu by byl návod na nějakou dekoraci v den, kdy Valentýn opravdu je. To už se nedá nic moc stihnout.
Na facebookové stránce HOLKY V AKCI se objevilo několik variant inspirace na zabalení lahvinky. Dokonce jedna úplně svetrová.

Valentýn sice v naší anketě na webu sice projel. Na otázku SLAVÍTE VALENTÝNA? kliklo na ANO do chvíle, kdy tohle píšu 946 čtenářek, NE odpovědělo 1228 čtenářek. Ale naše ankety nejsou referendum a podle zpráv z květinářství se kytky na Valentýna kupují ostošest.
Na Valentýna vyšlo nové číslo Praktické ženy.
Na Valentýna a jedině tento den vypukla slevová akce na předplatné a tak si můžete svůj oblíbený časopis objednat za bezkonkurenční slevu. Tištěnou i elektronickou. Jak libo.
Tak dneska je na stáncích, předplatitelky si už v ní listují od úterý... Tuhle Praktickou ženu na valentýnské akci už nezískáte, ale tu další, která vyjde 14. března už jo. A bude tam pecka, která vás určitě nadchne. Titul mám v trezoru, aby nikdo neopisoval :–), ale očitým svědkům se dost líbil. Jenom doufám, že mu trafikanti dají odpovídající místo na slunci, myslím, že se bude líbit i jim.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Díky za reakci :-)